top of page

Boek onze Fashion Truck

Vind je het ook soms te druk in de winkelstraten? Kom je helemaal gek dat er opnieuw geen parking is? Of zie je gewoon jouw vriendinnen veel te weinig? Dan is onze Fashion Truck de ideale oplossing! 

Onze op maat gemaakte Fashion Truck is letterlijk een winkel op wielen. Geen gedoe meer met kledingrekken in uw woonkamer zoals op een standaard homeparty en ook het passen van de kledij is geen enkel probleem, want onze Fashion Truck is voorzien van een pashokje.

Hoe werkt het? 

  • Jij zorgt voor minimum 5 personen, een hapje en een drankje en natuurlijk de locatie.

  • Het enige wat wij nodig hebben is een grote (parkeer) plek voor onze Fashion Truck          (6 meter lang).

  • Als gastvrouw ontvang je een waardebon t.w.v 15% van de totale verkoop die je op het moment zelf of later kan inruilen voor iets leuks in onze shop! Is de totale verkoop hoger dan €500? Dan krijg je nog een extra geschenkje!

  • Alle aankopen kunnen direct mee naar huis en betalen kan zowel cash als met bancontact.

  • Onze Fashion Truck wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste trends in betaalbare dameskledij, schoenen en accessoires. 

Kan je al niet wachten om ons unieke concept uit te testen? Woon je in West- of Oost-Vlaanderen? Dan komen wij gratis naar jou toe! Geen reden dus om nog te twijfelen.

Contacteer ons gerust via social media, mail, telefoon of boek jouw party hieronder:

Boek onze Fashion Truck

Via de 'Boek nu' knop kom je terecht op onze agenda, waar je al onze vrije momenten kan terugvinden en direct jouw party kan inboeken:

Evenementen

Naast het persoonlijk boeken van onze Fashion Truck, kan je ons ook terugvinden op verschillende openbare evenementen. Een overzichtje van waar je ons allemaal kan spotten, kan je hiernaast terugvinden.  Deze agenda wordt ook constant geüpdatet. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld precieze locatie of tijden? Stuur ons gerust een berichtje. 

Kopie van Kopie van Scrunchies love (Facebook-bericht (Liggend)) (35 x 20.849 cm) (1).png
bottom of page