top of page

So Belli

About

So Belli is een (online) kledingwinkel voor dames die jou voorziet van de nieuwste musthaves en trends in fashion. Van het moment dat je opstaat tot het slapengaan kan je genieten van trendy, maar vooral ook BETAALBARE dameskledij. Onder het motto 'Voor ieder wat wils' 

Life isn't perfect, but your outfit can be!

We geven met plezier fashion advies & een persoonlijke service met een glimlach! We houden van het persoonlijk contact in de winkel en doen niets liever dan je te helpen de juiste outfit te vinden! Je outfit maken we dan ook graag compleet met onze selectie accessoires, juwelen, schoenen en handtassen.

Tweewekelijks vullen wij onze collectie aan met nieuwe stuks van verschillende merken waardoor onze voorraad natuurlijk wat beperkter is, maar zo ben je wel zeker dat je altijd een uniek stuk in handen hebt. Hoe leuk is dat?! Oh en ook handig om te weten is dat onze voorraad zowel in de winkel als op de webshop dezelfde is.

So Belli Collectie Herfst-77.jpg

Contact

So Belli Boutique

E-mail: sobellifashion@hotmail.com

Tel/Whatsapp: 0473 54 58 35 

BTW: BE0744 397 794

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok

Persoonlijk advies & service trekken we ook graag online door! We zijn altijd bereikbaar via onze sociale media kanalen Instagram & Facebook om je te helpen met elke vraag die je hebt. 

Wist je dat?

So Belli in maart 2020 werd opgericht? 

We startten met een webshop, maar al snel stroomden de vragen binnen om ook fysiek te komen passen. Ongeveer 2 maandjes later hebben we een deel van ons toenmalig huisje ingericht en was ons huisboetiekje in Ingelmunster een feit! 

Sindsdien is So Belli zo gegroeid en zijn we verhuisd naar een pop-up in de Tolpoortstraat in Deinze, waar we maar liefst 3 x zoveel plaats hadden! Ondertussen zijn we volop aan het zoeken naar een vast pand, maar helaas is er nog niets op ons pad gekomen. Gelukkig hebben we nog onze Fashion Truck waar we met heel veel plezier langskomen op verschillende evenementen alsook voor home parties. Op die manier kan je naast onze webshop ook nog fysiek shoppen, weliswaar in onze winkel op wielen.  

Wat ooit een droom was, is werkelijkheid geworden en dat allemaal dankzij jullie! #mijnklantjeszijndebeste

So Belli Collectie Herfst-104.jpg
bottom of page